Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Huur

Bent u op zoek naar uw ideale huurwoning? Ons team van makelaars en verhuurspecialisten helpt u graag verder! Wij hebben een groot aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde woningen beschikbaar, welke u kunt vinden op onze aanbod pagina. Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met een persoonlijke zoekopdracht, waarin we samen op zoek gaan naar een nieuw thuis voor u.

1. Intake

Voordat we beginnen met de zoektocht naar uw nieuwe woning, plannen we graag een persoonlijk of telefonisch gesprek met u in. Zo hebben we de mogelijkheid om onszelf voor te stellen, u beter te leren kennen en u te informeren over de woningmarkt. Tijdens dit gesprek bepalen we samen uw ideale wooncriteria en beantwoorden we al uw vragen.

2. Marktscan

Onze makelaars zullen dagelijks het online aanbod dat in lijn met uw ideale wooncriteria ligt verifiëren en ons netwerk van makelaars voor u benaderen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u geen passend aanbod misloopt!

3. Bezichtigingen

De Nederlandse woningenmarkt is dynamisch. Wanneer we een aantal woningen hebben gevonden welke beschikbaar zijn en aan uw wensen voldoen, zorgen wij er daarom voor dat u zo snel mogelijk de gelegenheid heeft deze woningen te bezichtigen. Het plannen van deze bezichtigingen doen we zoveel mogelijk tijdens door u geprefereerde tijdstippen.

4. Onderhandeling

Zodra we samen uw perfecte woning hebben gevonden, doen wij namens u een voorstel. Eventuele onderhandelingen nemen wij uit handen. Gedurende dit proces behartigen wij uw belangen en zorgen voor de best mogelijke uitkomst.

5. Contracten check

Alle juridische documenten nemen wij samen met u door. Wij checken deze op onjuistheden en zorgen ervoor dat u volledige op de hoogte bent van de inhoud. Zodra u tevreden bent met de inhoud, zullen we overgaan tot ondertekening van het contract.

6. Nutsbedrijven

Zodra u uw nieuwe huurcontract heeft ondertekend, zullen wij u helpen bij het opzetten van uw nutsvoorzieningen. Denk hierbij aan: water, gas, elektriciteit, verwarming, internet en indien gewenst ook televisie aansluiting.

7. Check in

Tijdens de check-in afspraak staan wij u persoonlijk bij. We zorgen dat het check-in rapport accuraat wordt opgemaakt door de verhurende partij en er goede foto’s gemaakt worden van de huidige staat van het appartement, waarna wij u de sleutel overhandigen van uw nieuwe thuis!